Nieuws

13-09-2024 14:17

Next level leiderschap: tips voor coach intensives in de zakelijke wereld

Goed leiderschap is super belangrijk in de zakelijke wereld. Toch zijn er maar weinig mensen die weten hoe ze echt effectief leiding moeten geven aan een team. En dat is super zonde, want alleen met goed leiderschap kun je het maximale uit je team halen en kun je mensen stimuleren om het optimale uit zichzelf te halen. Een absolute aanrader voor leidinggevenden in welke branche dan ook is de Coach Intensive bij NONONS. Dit is een gecertificeerde, kleinschalige en bijzonder complete cursus voor coaches en leidinggevenden die hun leiderschap naar een nieuw niveau willen tillen. 

De perfecte match tussen theorie en praktijk

De Coach Intensive is de perfecte cursus voor mensen die aan de slag willen als zelfstandige coach, maar de cursus is zeker niet exclusief voor coaches. Leidinggevenden in welke branche dan ook hebben ontzettend veel baat bij het bijspijkeren van hun kennis op het gebied van coaching. Ongeacht of je aan de slag gaat met eigen coachee’s of met je team, de vaardigheden van een goede coach worden overal en door iedereen gewaardeerd. Het mooie aan de Coach Intensive is dat er niet alleen gefocust wordt op de theoretische kant van het coachvak. Je kunt ook al direct ervaring op doen in de praktijk. Tijdens de cursus krijg je al direct te maken met praktische situaties waar je leert om je kennis om te zetten in praktische handvatten die de coachee kan gebruiken. Dit is namelijk waar je werk om draait. Iedereen kan kennis opdoen, maar kennis zonder actie is niets. 

Jezelf ontwikkelen als coach

Als coach of leidinggevende draait je werk grotendeels om het helpen van anderen, maar dat betekent niet dat je jezelf moet wegcijferen als coach. Net in dit vak is het heel erg belangrijk om jezelf heel goed te leren kennen. En dat kan soms best lastig zijn. Bedenk maar eens hoe lastig het is om jezelf te beschrijven zonder je werk of je gezin te benoemen. Veel mensen denken te weten wie ze zijn, maar in de realiteit valt dat best tegen. Als coach is het heel belangrijk dat je weet wie je bent, waar je valkuilen en triggers liggen, hoe je deze herkent en hoe je deze kunt vermijden. Als je dit onder de knie hebt, dan ben je een heel eind op weg naar het worden van een ontzettend goede coach en een geweldige leidinggevende. 

Dus, of je nu een coach in spe bent of gewoon een leidinggevende die zijn leiderschap naar een hoger niveau wil tillen, de Coach Intensive kan jou verder helpen. Het mooie is dat het niet alleen draait om theoretische kennis, maar tijdens
deze cursus ga je meteen aan de slag in de praktijk, zodat je die kennis direct kunt omzetten in actie. En vergeet niet, als coach is het ook super belangrijk om jezelf goed te kennen. Het is misschien moeilijk, maar als je eenmaal weet wie je bent en
wat je valkuilen zijn, dan ben je echt op weg naar succes als coach en leidinggevende.



 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by